Oma tili - KYC - Mistä syystä asiakirjani hylättiin?

Jos latasit henkilöllisyystodistuksesi ja osoitetodistuksesi hakemuksen kautta ja KYC-tiimimme hylkäsi asiakirjasi, näet hylkäämisen syyn pienessä ponnahdusikkunassa.

Napsauta avatariasi ja sitten "Oma sivu" -kohdassa 'Vahvista henkilöllisyys'.

Löydät sieltä ladatut asiakirjat yhdessä käsittelytilan kanssa (hyväksytty, hylätty, odottava).

Kun napsautat painiketta "Hylätty", löydät syyn, miksi asiakirjaasi ei voitu hyväksyä.