Oma tili - KYC - Miten voin ladata asiakirjoja sovelluksen kautta?

Kirjaudu tilillesi ja napsauta avataria avataksesi "Oma sivu" -näkymän.

Vasemmalla puolella olevasta "Oma tili" -kohdasta löydät osion "Omat asiakirjat", johon voit ladata osoitetodistuksesi ja henkilöllisyystodistuksesi.

Valitse, millaisen asiakirjan lataat (henkilökortti, ajokortti, tiliote tai sähkölasku).

Kun asiakirjat on ladattu, ne näkyvät odottavina Omat tiedostot -osiossa.

KYC-tiimimme antaa parhaansa tarkistaakseen dokumentaatiosi seuraavan 24 tunnin aikana.