PokerCraft - Spin &Gold - miten löydän pelaamani pelin?

Seuraa tätä helppoa vaiheittaista opasta hakeaksesi Spin & Gold -pelihistoriasi

1. Avaa PokerCraft Työpöytä tai Mobile

2. Valitse vasemmasta sivupalkista Spin & Gold

3. Valitse päivämäärä avattavasta valikosta - viimeinen tunti näytetään oletuksena, mutta tätä voidaan muokata mukaan lukien mukautettu aluevaihtoehto.4. Voit rajata hakua napsauttamalla sisäänostosuodatinta, jonka oletusarvo on Kaikki

5. Voit rajata hakua edelleen valitsemalla Näytä vain voitot -ruudun. Tätä ruutua ei ole valittu oletusarvoisesti.6. Kun olet lopettanut suodatuksen, napsauta näytä paljastaaksesi pelisi