All In tai luovuta - Pelin historia

PokerCraft All in- tai Fold-välilehden avulla pelaajat voivat tarkastella kaikkia aiempia käsihistorioitaan ja käsihistorioitaan viimeisten 90 päivän ajalta voidaan ladata ja viedä kolmannen osapuolen ohjelmiin.

Voit tarkastella käsihistorioitasi noudattamalla alla olevaa vaiheittaista opasta

1. Avaa PokerCraft tietokoneella tai mobiililaitteella

2. Valitse vasemmasta sivupalkista All in tai Fold

3. Valitse päivämäärä avattavasta valikosta - viimeinen tunti näytetään oletusarvoisesti, mutta sitä voidaan muokata, mukaan lukien mukautettu aluevaihtoehto. 4. Voit rajata hakua napsauttamalla sisäänostosuodatinta, jonka oletusarvo on Kaikki

5. Kun olet lopettanut suodatuksen, napsauta 'näytä' paljastaaksesi istuntosi6. Valitse tarkistettava istunto ja valitse sitten pelihistoria ja se paljastetaan alla

Lisäanalyysiä varten voit valita
EV Graph (näyttää kaikki EV: ssä)
Asema (Win-loss* paikoilta)
Vastustajat (Win-loss* vs vastustajat)

*Voitto-tappio ei sisällä rake-, jackpot-maksua tai bingomaksua