PokerCraft - Battle Royale - Miten voin hakea istunnosta?

Avaa PokerCraft tietokoneella tai mobiililaitteella ja valitse Battle Royale välilehti

Täältä sinun on valittava ajanjakso - huomaa, että se on oletusarvoisesti asetettu viimeiseksi tunniksi, mutta voit muuttaa tätä avattavassa valikossa.

Kun olet valinnut ajanjakson, voit rajata hakuasi edelleen pudottamalla sisäänostovalikonKun olet valinnut ajanjakson ja sisäänoston, klikkaa näytä paljastaaksesi istuntosi