PokerCraft - Hold'em

PokerCraft Hold'em -välilehti näyttää tilihistoriasi peleissä, joita pelataan GGPoker-sovelluksen Hold'em-välilehdeltä.

Välilehtivalikosta voit hakea käsihistorioita tilisi Hold'em-peleistäOletusasetus on "viimeinen tunti", mutta avattavasta valikosta voit myös valita Mukautetulla alueella voit valita aloitus- ja lopetuspäivämäärän.Blinds-suodattimessa voit asettaa Blind-tasot sen mukaan (joka on automaattisesti oletusarvoinen kaikille peleilleHuomaa, että kaikki käsihistoriat ovat nähtävissä, mutta yli 90 päivän ikäisiä käsiä ei voi ladata.

Kun olet valinnut alueen ja pelin, napsauta Näytä paljastaaksesi käsihistoriat.