PokerCraft - PLO - Kuinka voin etsiä istunnosta?

Avaa PokerCraft tietokoneella tai mobiililaitteella

Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta PLO-välilehti
Täältä sinun on valittava ajanjakso - huomaa, että se on oletusarvoisesti asetettu viimeiseksi tunniksi, mutta voit muuttaa tätä avattavassa valikossa. ja valitse Hold'em-pelit-välilehti

Kun olet valinnut ajanjakson, sinun on valittava pelityyppi (PLO tai PLO5), oletusasetus on Kaikki pelit.

Kun olet valinnut ajanjakson, voit rajata hakuasi edelleen pudottamalla Kaihtimet-valikon alas

Kun olet valinnut ajanjakson, pelityypin ja asiaankuuluvat blindit, klikkaa näytä paljastaaksesi istuntosi