PokerCraft - Omat turnaukset

PokerCraftin My Tournaments -välilehti näyttää tilihistoriasi kaikista turnauksista, jotka on pelattu GGPoker-sovelluksen Tournaments-, Flip & Go-, GGMasters-, MILLION$- ja muilla erikoissarjavälilehdillä.

Välilehtivalikosta voit hakea käsihistorioita tililläsi olevista Omat turnaukset -peleistä

Oletusasetus on "viimeinen tunti", mutta avattavasta valikosta voit myös valita Mukautetulla alueella voit valita aloitus- ja lopetuspäivämäärän.Voit rajata hakua edelleen näyttääksesi turnaukset, jotka olet saavuttanut vain ITM:n, tai turnaukset, jotka on hyvitetty.

Huomaa, että kaikki käsihistoriat ovat nähtävissä, mutta yli 90 päivää vanhoja käsiä ei voi ladata ja että voit ladata useita turnauskäsihistorioita kerrallaan (enintään 9999 kättä), mutta voit tarkastella turnaustietoja vain kerrallaan.

Kun olet valinnut alueen ja pelin, napsauta Näytä paljastaaksesi käsihistoriat.