PokerCraft - Panostusprofiili

PokerCraft My Staking -välilehti tarjoaa perusteellisen yleiskatsauksen panostushistoriastasi. Se ei sisällä panostushistoriaasi, jossa olet myynyt toimintaa. Tämä välilehti korreloi vain tietoja siitä, missä olet ollut tukija/panostaja.

Kun avaat PokerCraftin työpöytä tai mobile ja valitsemalla Oma panostus -välilehden voit tarkastella panostushistoriaasi sekä muita otsikkolukuja

Kokonaistuotto
Kokonaisinvestoinnit
Suurin tuotto
Voitto yhteensä
ROI
Voiton lukumäärä

Kuten useimmat PokerCraft-välilehdet, voit suodattaa hakusi

Kun avaat välilehden, se näyttää automaattisesti viimeisen tunnin aikana järjestetyt turnauksetAvattavassa valikossa voit muuttaa tämän vaaditulle aikajanalleTämä sisältää mukautetun alueen, johon sinun on syötettävä aloitus- ja lopetuspäivä, jotta hakua voidaan rajata.Voit suodattaa tätä edelleen valitsemalla Näytä voitto vain -välilehdenKun olet tyytyväinen suodattimiin, napsauta näytä paljastaaksesi historianSaatavilla olevat tiedot sisältävät sisäänoston, korotuksen, ostetun %, tuloksen, sijoituksen ja voiton