Panostaminen - Multi Entry Staking - Miten myyn useita merkintöjä?

Kun olet rekisteröitynyt kyseiseen tapahtumaan, klikkaa Myy toimintoni -painiketta
Kun olet asettanut osakkeet myymään, ostamaan ylärajan ja korotuksen sinun on rastitettava Haluan jakaa palkintoja uudelleenmerkinnöistäni käyttämällä osakkeiden laimennusmenetelmää myydäksesi useille merkinnöille.