Kassa - Nostaminen - Kuinka pyytää nostoa?

Nostoprosessin aloittaminen:

1. Kirjaudu sisään GGPokeriin käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi, valitse saldosi verkkosivulta tai "Kassa" sovelluksesta
2. Kun kassa on avannut, valitse "Kotiutus" ja valitse haluamasi maksutapa. Suljetun silmukan käytäntömme mukaisesti maksutavat, joilla olet tehnyt onnistuneen talletustietueen, ovat oikeutettuja kotiutukseen
3. Syötä summa, jonka haluat nostaa, ja valitse "Nosta"
4. Nostosta tehdään sisäinen tarkistus ja se käsitellään 24-72 tunnin kuluessa
5. Voit tarkistaa minkä tahansa vireillä olevan nostopyynnön tilan käymällä Kassan "Kotiutus"-välilehdellä

6. Näet vahvistusviestin, kun kassa on hyväksynyt nostopyyntösi