Mitkä ovat maassani käytettävissä olevat maksutavat?

Voit valita useista maksutavoista, kun tarkastelet Kassa-sivun Talletus-osiota.

Kassasivulla näkyvät maksutavat synkronoidaan rekisteröidyn maasi mukaan.

Nähdäksesi täydellisen luettelon kaikista talletuksiin käytettävissä olevista maksutavoista, ole hyvä ja noudata alla olevia ohjeita:

1: Klikkaa Talletus-osiota Kassa-sivulla

2: Syötä haluamasi määrä ja napsauta "Seuraava: Valitse menetelmä"

3: Täältä näet luettelon maksutavoista, jotka näkyvät kunkin alueellasi käytettävissä olevan menetelmän soveltuvalla kuvakkeella. Valitse maksutapa, noudata maksutietovaatimuksia ja aloita tapahtuma klikkaamalla talletusta