Vianetsintä - Usein kysytyt kysymykset sovellusten kaatumisista/jäätymisestä

Tehtävienhallinta
Jos sovellus jäätyy tai kaatuu, pelaajia kehotetaan avaamaan tehtävienhallinta.
On tärkeää tarkistaa suorittimen ja näytönohjaimen tila sillä hetkellä.
Asiaankuuluvat kuvakaappaukset voi lähettää osoitteeseen [email protected ] teknisen tiimimme tarkistettavaksi.
Varmista, että avaat Tehtävienhallinnan koko näytön ja annat tiedot sekä prosessit- että suorituskyky-välilehdiltä.

Windows 11
Joillakin pelaajilla on ollut ongelmia GGPokerin käyttämisessä Windows 11:llä. Microsoft työstää parhaillaan korjausta tähän ongelmaan.
Suosittelemme katsomaan seuraavan videon, jossa kerrotaan, miten voit optimoida asetukset ja parantaa GGPokerin pelikokemusta.
Jos videon ohjeiden noudattaminen ei ratkaise ongelmaa, suosittelemme palaamaan Windows 10:een tai käyttämään eri laitetta GGPokerin pelaamiseen.

GPU
GGPoker on resurssi-intensiivinen sovellus. Sen tehokas suorittaminen saattaa edellyttää vahvaa näytönohjainta.
Varmista, että integroitua näytönohjainta ei valita GGPokerin suorittamiseen, jos laitteessa on useita näytönohjaimia.
Useimmissa tapauksissa integroitu näytönohjain kamppailee GGPoker-sovelluksen kanssa.

Oletusnäytönohjaimen vaihtaminen suorituskykyiseksi näytönohjaimeksi:
  1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella mitä tahansa työpöydän kohtaa.
  2. Valitse NVIDIA-ohjauspaneeli.
  3. Valitse vasemmasta reunasta Hallitse 3D-asetuksia.
  4. Valitse Yleiset asetukset -välilehti.
  5. Vaihda ensisijainen grafiikkaprosessori "Korkean suorituskyvyn NVIDIA-prosessoriksi".

MUISTIINPANO:
Ennen kuin mitään tutkimuksia voidaan suorittaa, varmista, että annat mahdollisimman paljon tietoa tekniselle tiimillemme:

• Laite: (pöytätietokone/kannettava tietokone/tabletti/puhelin)
  • Käyttöjärjestelmä: (esim. Windows 10)
  • Prosessorin / suorittimen nopeus: (esim. i7 @ 3.60GHz)
  • RAM: (esim. 8 Gt)
  • Vapaa levytila: (esim. 15,9 Gt käytettävissä)
  • Laitteen grafiikkasuorittimet: (esim. AMD Radeon / NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti)
  • Käytätkö ulkoisia näyttöjä ja jos käytät, mitkä ovat niiden resoluutiot?
  • Yhteys: (langallinen / WiFi / mobiilidata)
  • Yhteysnopeus: (esim. 60 Mbps - Voit suorittaa testin fast.com)

Anna myös kuvakaappauksia, kyseisten pelien päivämäärä ja kellonaika ja / tai videon sieppaus kyselyn nopeuttamiseksi.

Huomaa, jos et halua muuttaa koneesi asetuksia - suosittelemme, että otat yhteyttä IT-asiantuntijaan.