PokerCraft - Käsihistoriat - Käsihistorioiden lataaminen

Käsihistoriat voidaan nyt tallentaa PokerCraftin Pelihistoria-välilehdeltä ulkoiselle laitteelle ja tarkistaa GGPokerin sovelluksen ulkopuolelta.

Tietyt luvut ladataan korostamalla tyhjiä neliöitä, jotka johtavat vastaaviin riveihin, tai lataa kaikki kädet samanaikaisesti valitsemalla alla näkyvä "lataa"-painike

Viimeisten 90 päivän kädet voidaan ladata, kun ne ovat yli 90 päivää vanhoja käsiä, ei voi ladata