Vianmääritys – Virhesanoma "Sovellusta ei voi suorittaa tietokoneessasi"

Kokeile seuraavia vaiheita:

1. Siirry C:\Program Files (x86)\[YourBrandName] -tiedostoihin
  2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella käynnistysohjelmaa.exe ja napsauta Ominaisuudet
  3. Siirry Yhteensopivuus-välilehteen
  4. Kuten alla näkyy, valitse valintaruutu 'Suorita tämä ohjelma yhteensopivuustilassa:'.
  5. Paina sitten avattavaa valikkoa ja valitse 'Windows XP (Service Pack 3)'.
  6. Valitse "Suorita tämä ohjelma järjestelmänvalvojana" -kohdan vieressä oleva valintaruutu.
  7. Napsauta OK ja suorita asiakas uudelleen