Pokeriohjelma - Sovelluksen päivittäminen epäonnistuu jatkuvasti

1. Tarkista ensin Internet-yhteytesi / Internet-palveluntarjoajasi varmistaaksesi, että se on vakaa
  2. Kun vakaa yhteys on muodostettu, lataa asennusohjelma uudelleen ja jatka asennusta seuraavasti:
  3. Poista peli Ohjauspaneelista
  4. Delete {GGPoker} folder ( C:\Users\{YourWindowsLogin}\AppData\Local\{GGPoker} )
  5. Käynnistä tietokone uudelleen
  6. Lataa uusi asennusohjelma ja suorita se

Jos tämä ei onnistu, lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].