Asiakastuki - Mitä tietoja minun pitäisi antaa, jotta virheilmoitukseni voidaan tutkia:

Lisätietoja on aina hyödyllistä, mukaan lukien pelaajatiedot, virheen kuvaus ja kaikki näytön kaiut, joita voit antaa ongelman havainnollistamiseksi.

• Lempinimi
  • Turnauksen / käteispelin nimi
  • Päivämäärä ja aika, jolloin ongelma ilmeni (mukaan lukien aikavyöhyke)
  • Näytön / videon sieppaus tapahtumasta
  • Verkon tilatestin tulokset (saat apua tässä testissä napsauttamalla tätä)
  • Laitteen tekniset tiedot (Windows / MAC / Android / iOS, OS ver., CPU, Ram)