Vianmääritys - En voi asentaa (Windows)

Noudata alla olevia ohjeita järjestyksessä, jatka luetteloa alaspäin, jos ongelma jatkuu

1.  varmista, että soitin käyttää oikeaa asennusohjelmaa Geo ja OS-wise - Lähetä tarvittaessa tiedosto suoraan sähköpostitse (laajennuksen muuttaminen .gg: ksi ja soittimen ohjeistaminen nimeämään uudelleen .msi ennen kuin yrität käyttää sitä)
  2. varmista, että kaikki laitteessa käynnissä olevat virustentorjuntaohjelmistot on poistettu käytöstä, ja yritä suorittaa asennusohjelma
  3. Tyhjennä selaimen välimuisti ja evästeet
  4. Tyhjennä SSL-tila
  5. Yritä uutta asennusta sen jälkeen, kun olet varmistanut, että kaikki aiempien asennusten jäljet on poistettu ja kone käynnistetty uudelleen (väliaikaistiedostojen jälkien poistamiseksi)

Mallit yllä oleville vaiheille:

1. (tarvittaessa)

Lähetän sinulle liitetyn asennustiedoston, mutta jotta sähköpostisuodattimesi ei estä sitä, olen vaihtanut laajennukseksi .gg

Lataa vain tiedosto ja nimeä laajennus uudelleen .msi - kun se on muutettu, sinun pitäisi pystyä suorittamaan asennusohjelma.

2. (itsestään selvä)

3

On your computer, open Chrome.

1 Klikkaa oikeasta yläkulmasta Lisää

2 Napsauta Lisää työkaluja > Tyhjennä selaustiedot.

3 Valitse yläreunasta aikaväli. Jos haluat poistaa kaiken, valitse Kaikki ajat.

4 Valitse "Evästeet ja muut sivustotiedot" ja "Välimuistissa olevat kuvat ja tiedostot" -kohdan vierestä valintaruudut.

5 Valitse Tyhjennä tiedot.

4.

Kokeile näitä ohjeita tyhjentääksesi selaimesi SSL-liuskekiven:

Noudata alla olevia ohjeita tehdäksesi sen:

• Napsauta 3 pistettä, jotka näkyvät Osoiterivin vieressä Chromessa, aivan selaimen sulkemispainikkeen alapuolella.
  • Napsauta Asetukset ja vieritä aina alas kohtaan Advanced Click painiketta laajentaaksesi Lisäasetukset;
  • Vieritä nyt alas "Avaa välityspalvelimen asetukset" -vaihtoehtoon Järjestelmä-osiossa ja napsauta sitä;
  • Ikkuna nimeltä "Internet-ominaisuudet" avautuu. Siirry kyseisen ikkunan Sisältö-välilehteen ja napsauta Tyhjennä SSL-tila

Yritä nyt käyttää latauslinkkiä uudelleen

5.

Yritä seuraavia vaiheita:

1 - poista nykyinen GGPoker-peliohjelmisto tietokoneeltasi

2 - varmista, että asennettu kansio on poistettu kokonaan (joskus asennuksen poisto jättää tyhjän kansion asemaan, varmista, että poistat sen kokonaan)

3 - käynnistä tietokone uudelleen (jotta väliaikaisiin tiedostoihin jääneet jäljet poistetaan kokonaan)

3 - lataa uusi asennusohjelma (jos et voi käyttää suoraa latauslinkkiä, olen sisällyttänyt tuoreen asennustiedoston tähän sähköpostiin. Olen nimennyt sen uudelleen .gg-laajennukseksi, varmista, että muutat laajennuksen .msi ennen sen suorittamista)

4 - yritä asentaa ja suorittaa se uudelleen