Vianmääritys - GGPoker ei lataudu oikein

A. Puhtaan asennuksen suorittaminen

Puhtaan asennuksen suorittaminen varmistaa, että vanhojen sovellusversioiden fragmentit eivät estä päivityksiäsi:

1. Poista pelin asennus Ohjauspaneelista
  2. Avaa ikkuna-ajo (Win + R)
  3. Kirjoita %appdata%\[GGPoker]
  4. Poista [GGPoker]-kansio
  5. Lataa uusi asennusohjelma ja jatka GGPokerin sovelluksen asentamista

GGPokerin sovelluksen voi ladata nettisivuilta useille eri laitteille, tai suoria linkkejä voi tarjota https://help.ggpoker.com/ pyynnöstä.

Jos kirjautumisen yhteydessä näytetään tiettyjä tekstikehotteita, etsi niiden virhenumeroista tai tietyistä tekstinäytöistä help.ggpoker.com nähdäksesi, onko ongelmaasi sisällytetty korjaus.

B. Virustentorjunnan poistaminen käytöstä asennusongelmien ratkaisemiseksi

Täydellisen puhtaan asennuskorjauksen epäonnistuminen, virustentorjunnan poistaminen käytöstä tai asennuksen yrittäminen vaihtoehtoisella Internet-palveluntarjoajalla tai käyttölaitteella voi auttaa kiertämään ongelman.

C. Sovelluslinkkien kopioiminen manuaalisesti asennusongelmien ratkaisemiseksi

Jos, kun valitset suoran sovelluksen asennuslinkin, joka toimitetaan sähköpostitse, kyseinen linkki ei lataudu tai aloita heti GGPokerin sovelluksen lataamista, yritä kopioida ja liittää linkki manuaalisesti suoraan haluamaasi selaimeen, mikä tietyissä tapauksissa (tyypillisesti IOS-pelaajat) tuottaa vaihtoehtoisen, suotuisamman tuloksen.

D. Välimuistin tyhjentäminen asennusongelmien ratkaisemiseksi

Jos puhdas asennus suoritettiin eikä tuottanut toivottua tulosta, välimuistin tyhjentäminen kaikissa selaimissa voi kiertää asennusesteen ja antaa onnistuneen asennuksen.

Tietyt IOS OS eivät tällä hetkellä yhdisty GGPokerin IOS-sovelluksen kanssa, nimittäin IOS 6 -laitteet. Jos käytät tätä laitetta ja tämä vaikuttaa haitallisesti, ota yhteyttä [email protected] saadaksesi asennusapua.

Kun olet käyttänyt tässä esitetyt pikaratkaisut loppuun, ota yhteyttä [email protected] ja liitä mukaan yksityiskohtaisia kuvauksia, kuvakaappauksia tai hyödyllisiä klippejä, jotka havainnollistavat kysymystäsi.

E. Salasanavirheiden ratkaisut

Jos haluat salasana- ja kirjautumisvirheitä, kun sovellus on asennettu onnistuneesti, katso seuraava merkintä:

1.  Kirjautumisongelmat / salasana tai soittimen tietovirhe

F. Muut sovelluksen asennuskehotteet ja virheet (hae seuraavista avainsanoista help.ggpoker.com)

1. Virhekoodi 2503

2. Sovelluksen kuvaajaa ei löytynyt

3. Pelikuvake ei vastaa

4. Kuinka ratkaista ERROR_LOGIN_FAILED

G. Sovellusalueen virheet

Jos olet ROW-pelaaja (muu kuin Iso-Britannia) ja sovelluksessasi näkyy Union Jack -lippu sivustomme logon vieressä, sinun on poistettava tämä virheellinen sovellus ja ladattava oikea sovellus osoitteesta ggpoker.com tai [email protected].

Jos olet pelaaja Isosta-Britanniasta (ei-ROW) ja sovelluksessasi ei näy Union Jackin lippu, sinun on poistettava tämä virheellinen sovellus ja ladattava oikea Ison-Britannian yksinoikeussovellus osoitteesta ggpoker.co.uk tai [email protected].

H. Yhteysongelmat (erilaiset)

Yhteysongelmat voivat johtua monista eri syistä. Varmista, että oma Internet-palveluntarjoajasi, yhteyden vahvuus ja laite täyttävät sovelluksen vähimmäisvaatimukset, ja ilmoita huolenaiheesi [email protected] sekä verkon tilatestin tulokset (jotka näkyvät kolmen signaalipalkin muodossa sovelluksen alatunnisteessa).