Pokeriohjelma - En voi kirjautua sisään käyttäjätunnuksellani ja tiedoillani

Jos oikea sovellus on asennettu, rekisteröidyn sähköpostiosoitteesi ja salasanasi yhdistelmä riittää käytettäväksi.

Jos olet Isossa-Britanniassa ja sovelluksesi ei näytä Union Jackia, käytät väärää sovellusversiota ja sinun on ladattava toinen versio ggpoker.co.uk kautta.

Jos olet Ison-Britannian ulkopuolella ja sovelluksessasi näkyy Union Jack logon vieressä, käytät väärää sovellusta ja sinun on ladattava toinen ggpoker.com kautta.

Valitse rekisteröitymislomakkeesta "unohtunut salasana" ja aloita salasanan palautus sähköpostitse tai lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected] pyytääksesi salasanan vaihtamista manuaalisesti.