Turnaukset - Yksityiset turnaukset - Kumppanien freerollit aulasta käsin

Jos tapahtuma ei näytä ilmoittautumistietoja tai ulkoista URL-osoitetta aulan kuvauksessa, se on yksityinen kutsuvieras, eikä se ole käytettävissä yleiseen ilmoittautumiseen.

GGPoker-apua ei ole varustettu kumppanien salasanoilla tai rekisteröintitiedoilla, jotka on haettava suoraan tapahtuman järjestäjän kautta