Pokeriohjelma - Nelivärinen pakka

Voit mukauttaa korttisi värejä asetusvalikossa napsauttamalla "hammasratas" -kuvaketta ja valitsemalla Teema, jonka avulla voit muuttaa kortin etu-/selkää ja vaihtaa 2-väripakasta 4-väripakkaan.

Samanlaisia mukautettuja tausta-asetuksia voidaan asettaa sovelluksen sisälle, ja ohjeet löytyvät kirjoittamalla help.ggpoker.com hakukenttään "taustat" tai "taulukon taustat".