Pokeriohjelma - Avatarit - Voidaanko pelaajien avatarit minimoida ja poistaa kokonaan valinnasta?

Valitettavasti pelaajat eivät voi tällä hetkellä piilottaa vastustajansa avatareja, vaikka muut huovan väriin ja tyyliin liittyvät mukautetut asetukset ovat saatavilla valitsemalla asetusratas GGPokerin sovelluksessa.

Jos pelaaja näyttää avatarin, jota pidät loukkaavana, älä epäröi tehdä ilmoitusta paikallisille tukitiimeillemme - https://help.ggpoker.com/article/6137-how-can-i-reach-ggpoker-support-by-email