Vianmääritys - DNS:n tyhjennys [Windows 10]

Vastuuvapauslauseke:
Tässä artikkelissa on ohjeet tietokoneen asetusten muuttamiseen.

Noudata näitä ohjeita vain, jos haluat muuttaa asetuksiasi ja sinua on neuvottu tekemään niin.

Jos et halua muuttaa tietokoneesi asetuksia, suosittelemme, että otat yhteyttä IT-ammattilaiseen.

GGPoker ei ole vastuussa, jos päätät noudattaa näitä ohjeita, teet sen omalla vastuullasi

1. Paina "Windows Key + R" samanaikaisesti

1. tyyppi ncpa.cpl

1. Etsi Eternet > Napsauta hiiren kakkospainikkeella > ominaisuudet

1. Valitse INTERNET Protocol Version 4 (TCP/IPv4) > ominaisuudet.

1. Valitse Käytä seuraavia DNS-palvelinosoitteita

> laittaa 8.8.8.8 ja 8.8.4.4, koska kuvakaappaus > OK