Tilin turvallisuus - Loin juuri uuden tilin, mutta GGPokerin sovellus sanoo, että salasanani on väärä.

Vaikka kirjautumiskehote saattaa viitata virheelliseen PW:hen, ongelma voi liittyä vahvistamattomaan rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseen.

Kun luot tilin, tarkastele sähköpostilaatikkoasi / roskapostikansioitasi sähköpostivahvistussähköpostiamme varten.

Kun sähköposti on vahvistettu, voit kirjoittaa tavallisen kirjautumistunnuksesi PW tai pyytää, että nollaussalasanaviesti lähetetään rekisteröityyn GGPoker-postilaatikkoosi.

Jos rekisteröitynyt sähköpostiosoitteesi on vahvistettu ja salasana ei vieläkään toimi, [email protected] voi tarjota käsin annettavan salasanan, jolla voidaan kiertää laajempi ongelma.