Vastuullinen pelaaminen - Kuinka voin asettaa talletusrajoja sovelluksessa?

Seuraa prosessia kuvatulla tavalla, jos haluat nostaa/laskea talletusrajojasi maksimisummien sisällä.

1. Siirry peliohjelmiston Vastuullinen pelaaminen -välilehdelle Kassan kautta (klikkaa avatariasi kotisivun oikeassa yläkulmassa).
  2. Valitse Vastuullinen pelaaminen -välilehti, joka on korostettu keltaisella alla olevassa kuvakaappauksessa ja ponnahdusikkunassa, näet talletusrajat siellä.
  3. Täytä uusi Daily, Weekly & Monthly Limits -pyyntösi Uusi rajoitus -sarakkeen ruutuihin ja klikkaa Lähetä.

Muistiinpano:  Huomaathan, että uusien talletusrajojen pyytämisen jälkeen on 24 tunnin harkinta-aika ennen kuin uudet rajat tulevat voimaan. Sinua pyydetään vahvistamaan uudet rajoituksesi, kun tämä aika on kulunut, palaamalla vastuullisen pelaamisen osioon.