Pokeriohjelma - Tukeeko GGPoker "virtuaalikonetta"?

17.1. GGPoker kieltää ehdottomasti virtuaalikoneiden ja Android-emulaattoreiden käytön yhdessä GGPoker-ohjelman kanssa.

17.2. Kielletyt virtuaalikoneohjelmat sisältävät, mutta eivät rajoitu niihin, seuraavat:

• Oracle VM VirtualBox
  • VMware
  • Yhtäläisyyksiä
  • Microsoft Hyper-V
  • Nox
  • Bluestacks
  • MEmu

17.3. Käyttäjien on suoritettava GGPoker-asiakasohjelma käyttöjärjestelmässä, joka on kotoisin käyttämästään laitteistosta.

17.4. Vähäisten rikkomusten johdosta toteutetut toimet: VAROITUS, VÄLIAIKAINEN KIELTO

17.5. Toistuvien/merkittävien rikkomusten johdosta toteutetut toimet: PYSYVÄ KIELTO, MENETETYKSI TUOMITSEMINEN