Mistä näen luettelon muokattavista asetuksista, jotka liittyvät PokerCraftiin/palkintoihin/kampanjoihin tai yleisiin peliasetuksiin?

Valitse avatarisi sovelluksen sisällä ja siirry sopivaan asetusvälilehteen, jossa on luettelo hyödyllisistä pelaajatiedoista.

Pelaajat voivat muuttaa pelimerkkien näyttöjä, automaattisen lisäoston asetuksia, avatareja, vedonlyöntiä, kieliä, puristamista päälle/pois, pöytäteemoja ja aikapankkeja.