Kuinka voin tallettaa Banco do Brasilin/Bradesco/Caixan/muiden Brasilian paikallisten pankkien kautta

Kun olet valinnut Brasilian paikallisen maksutavan Kassalta >> Talletus, näet sivun, jolla voit vahvistaa maksutavan valinnan.

Klikkaa haluamaasi maksutapaa ja klikkaa PRÓXIMO.

Kirjoita nimesi, CPF-tunnistenumerosi ja sähköpostiosoitteesi ja klikkaa PRÓXIMO.

Noudata näyttöön tulevia ohjeita ja napsauta sitten Faça a Transferência suorittaaksesi talletuksen (kuvakaappaus Caixa-pankkisiirrosta esimerkkinä).