Kassa - Talletukset - Kuinka tehdä talletus MuchBetterin avulla?

MuchBetter on eWallet-maksutapa, joka on turvallinen tapa tallettaa ja nostaa varoja.

Tehdäksesi talletuksen Käyttämällä MuchBetteriä, ole hyvä ja toimi seuraavasti:

1. Syötä Kassa – Talletus-osiosta summa, jonka haluat tallettaa, ja siirry sitten kohtaan "Seuraava: Valitse menetelmä"
  2. Valitse MuchBetter-logo. Sinut ohjataan MuchBetter-sivustolle, jossa sinun on vahvistettava MuchBetter-tiliisi linkitetty puhelinnumero. (Sinun on sisällytettävä maakoodisi ILMAN johtavaa '+' tai '00')
  3. Saat tekstiviestin suorittaaksesi talletustapahtuman turvallisesti MuchBetter-lompakkosi kautta.
  4. Voit myös tarkistaa MuchBetter App -lompakkosi vahvistaaksesi ja suorittaaksesi tapahtuman loppuun

Kun olet valmis, voit tarkistaa GGPoker-saldosi milloin tahansa käymällä Tapahtumahistoria-osiossa, joka sijaitsee Kassa-sivulla