Kuherruskuukausi - Kuinka kauan palkintoliput ovat voimassa?

Kaikki Honeymoon-kampanjan myöntämät lippupalkinnot ovat voimassa 7 päivää myöntämishetkestä.

Saat palkintosi klikkaamalla "lunasta" -painiketta Häämatkat-osiossa asiakkaassasi.

Lunastamattomat palkinnot hyvitetään automaattisesti tilillesi, jos ne jäävät lunastamatta, kun 30. Honeymoon-tehtävä päättyy.