Pokeriohjelma - Windows 7 - Voinko käyttää GGPokeria, jos käytän tätä käyttöjärjestelmää

Ei, GGPoker ei tue Windows 7: ää, ja se voi johtaa sovelluksen kaatumiseen tai ei toimi ollenkaan

Käyttäjien, joilla on Windows 7 -laitteita, tulee päivittää Windows 10: een tai 11: een, jos he haluavat käyttää GGPoker-sovellusta työpöydällä / kannettavalla tietokoneella