Smart HUD - Mitkä ovat perustilastot, jotka voit nähdä Smart HUD: n avulla, kun tarkastelet muita pelaajia?

Perustilastoja on neljä. Nämä näkyvät kaikille pelaajille sekä itsellesi. Mitä korkeampi prosenttiosuus, sitä useammin pelaaja käyttäytyy käsissä, joissa hän on siihen oikeutettu.

VPIP - (Voluntary Put In Pot) - Kuinka usein pelaaja laittaa rahaa pottiin vapaaehtoisesti (Tämä sulkee pois sen, milloin pelaajan on laitettava rahaa pottiin, esimerkiksi blindit tai antet).
PFR - (Pre-Flop Raise) - Kuinka usein pelaaja nostaa ennen flopin jakamista
ATS - (Yritys varastaa) - "Varastaminen" viittaa tässä tapauksessa siihen, kun pelaaja yrittää voittaa blindit nostamalla joko pienestä blindista, painikkeesta tai katkaisusta (istuin ennen painiketta), jossa kukaan pelaaja ei ole soittanut tai nostanut ennen heitä.
3BET - "3-Betting" on yleinen termi pokerissa. Tässä pelaaja nostaa uudelleen ensimmäisen korotuksen jälkeen. Tämä tilasto sisältäisi myös 4-vedonlyönnin ja 5-vedonlyönnin (joissa samalla panostuskierroksella tehdään lisäkorotuksia)

Smart HUD näyttää myös näiden tilastojen laskemiseen käytettyjen käsien määrän.