Smart HUD - Mitä näen, kun avaan toisen pelaajan Smart HUD -näytön?

Näkymä muuttuu valitsemasi pelin mukaan. Tärkeimmät erot ovat seuraavat.

Käteispelit -
Käteispeleissä Smart HUD Box näyttää tietyn pelaajan viimeaikaiset VPIP-, PFR-, ATS-, 3BET-tilastot ja pelattujen käsien määrän sekä heidän henkilökohtaisen historiansa. Tilastot perustuvat kaikkiin istunnon aikana pelattuihin käsiin.
Näet myös ennätyksen parhaista ja huonoimmista käsistäsi tätä pelaajaa vastaan.

Kaikki sisään tai taitto -
AoF:n Smart HUD näyttää kolme lisäkohdetta: pelaajan kokonaisjättipottivoitot, viimeisimmät jättipottikädet ja pelikäsijakauman.

Spin & Kulta -
Spin & Gold Smart HUD näyttää kokonaisvoitot, keskimääräisen sijoituspaikan, suurimman kertoimen, suurimman palkinnon ja nykyisen Spin & Gold -haasteen (jos sovellettavissa)

Turnaukset (mukaan lukien satelliitit) -
Tournament Smart HUD sisältää pelaajan kokonaisturnaustulot ja hänen 5 viimeistä turnaustulostaan.