Pikanäppäimet - Mitkä taulukkotoiminnot voidaan asettaa pikanäppäimeksi?

• Luovuta / luovuta mihin tahansa vetoon - Tämä luovuttaa kätesi, kun on sinun vuorosi toimia
  • Tarkista / soita - Jos kukaan ei toimi ennen kuin olet panostanut/korottanut ja sinulla on mahdollisuus tarkistaa, voit käyttää tätä tarkistaaksesi. Jos edessäsi on toiminto, voit käyttää tätä soittamiseen.
  • Panos / korotus - Tämän avulla panostetaan/nostetaan pöydän minimisummaa. Jos esimerkiksi edessäsi ei ole toimintoa, tämän pikanäppäimen käyttäminen tekee panokseksi 1 ison blindin. Jos sinulla on panos/korotus ennen vuoroasi toimia, sen käyttäminen tekee vähimmäiskorotuksen
  • Valitse panossumma (painike 1/2/3/4) - Valitse mikä tahansa neljästä mukautetusta panospainikkeestasi käytettäväksi vedonlyönnissä/korotuksessa, joka voidaan yhdistää panos-/korotuspikanäppäimeen.
  • Uusi käsi (Rush & Cash) - Siirtää sinut seuraavaan käteen Rush & Cash -muodoissa.
  • Valitse panoksen määrä ja panos (painike 1/2/3/4) - Valitse yksi neljästä mukautetusta painikkeestasi vedonlyöntiin/keräämiseen ja suorittaa tämän toiminnon. Samanlainen kuin Valitse panossumma -pikanäppäin, mutta yhdistää molemmat yhdeksi toiminnoksi.
  • Bet/Raise All In - Laittaa sinut "All in" peleissä, joissa voit tehdä tämän. Tämä ei esimerkiksi ole käytettävissä Pot Limit- tai Limit-peleissä.