Pikanäppäimet - Mitä yleisiä asetuksia voidaan asettaa pikanäppäimeksi?

• Valitse Kotiutus - Tämä hyväksyy tarjouksen, jos EV Cashout tarjotaan. Lisätietoja EV Cashoutista saat napsauttamalla tätä.
  • Kotiutuksen hylkääminen - Jos EV-kotiutusta tarjotaan, tämä hyväksyy tarjouksen. Lisätietoja EV Cashoutista saat napsauttamalla tätä.
  • Suorita se kerran - Jos Suorita se useita kertoja on tarjolla, tämä valitsee Suorita se kerran
  • Suorita se kahdesti - Jos Suorita se useita kertoja on tarjolla, tämä valitsee Suorita se kahdesti.
  • Suorita se kolme kertaa - Jos Suorita useita kertoja on tarjolla, tämä valitsee Suorita se kolme kertaa.
  • Näytä vasen kortti - Näytä Holdem-peleissä käden vasemmalla puolella oleva kortti käden jälkeen (jos olet mukana välienselvittelyssä, tämä ohitetaan)
  • Näytä oikea kortti - Näytä Holdem-peleissä käden oikealla puolella käden jälkeen näkyvä kortti (jos olet mukana välienselvittelyssä, tämä ohitetaan)
  • Näytä kaikki kortit - Näytä korttisi käden jälkeen (jos olet mukana showdownissa, tämä ohitetaan).