Pokeriohjelma - Mobile - Tarjoaako GGPoker vaakatilan?

Tällä hetkellä GGPokerilla ei ole vaakanäkymää mobiilisovelluksellemme.

Tämä johtuu siitä, että sovellus on optimoitu matkapuhelimille, joissa muotokuvanäkymä on käyttäjäystävällisempi ja helpompi käyttää yhdellä kädellä.

Kehitämme asiakkaan "tablettiversiota" iPadin kaltaisille laitteille paremman kokemuksen tarjoamiseksi siellä. Toivomme saavamme lisää uutisia tästä pian.