Pokeriohjelma - GGPoker-laitteen tekniset tiedot, vaatimukset ja peliehdotukset (IOS)

Selkeyden vuoksi olemme koonneet luettelon laitteista ja käyttöjärjestelmistä, jotka tukevat GGPokeria ja mitä kukin näistä laitteista pystyy käsittelemään aktiivisiin peleihin asti. GGPoker-sovelluksen käytön vähimmäisvaatimukset ovat seuraavat kullekin laitteelle:

• iPad
    • iPad Air 2 / iPad Mini 4 (suositellaan iPad Air 3 / iPad Pro 2 / iPad Mini 5 tai uudempi)
    • 2 Gt vapaata levytilaa tai enemmän (suositus 3 Gt)
    Ios
    • iPhone X
    • 2 Gt RAM-muistia (suositus vähintään 3 Gt)
    • Vähintään 250 Mt vapaata levytilaa (suositus 1 Gt)