Tilin turvallisuus - 2FA - 2FA-sähköpostini päätyvät roskapostiin, miten korjaan tämän?

Kaksitekijätodennus (2FA) on suosittu turvatoimenpide, joka lisää ylimääräisen suojan GGPoker-tilillesi. Jos 2FA-sähköpostiviestit eivät kuitenkaan saavuta postilaatikkoasi ja päätyvät roskapostikansioon, 2FA:n käytön tarkoitus on hukassa. Tässä artikkelissa näytämme, miten voit varmistaa, että 2FA-sähköpostisi eivät mene roskapostiin, ja tarjoamme ratkaisuja suurille sähköpostipalveluntarjoajille, kuten GMailille ja Outlookille.

Ota @ggpoker.com-verkkotunnus whitelistalle
Yksi tapa varmistaa, että @ggpoker.com-sähköpostit eivät mene roskapostiin, on lisätä verkkotunnus sähköpostipalveluntarjoajasi whitelistiin. Valkoisen listan avulla voit merkitä luotettavien lähteiden sähköpostiviestit turvallisiksi, jolloin ne eivät joudu roskapostikansioon. Tässä kerrotaan, miten @ggpoker.com-verkkotunnuksen voi lisätä valkoiselle listalle joillakin suosituilla sähköpostipalveluntarjoajilla:
GMail: Mene kohtaan Asetukset > Suodattimet ja estetyt osoitteet > Luo uusi suodatin. Kirjoita "From"-kenttään "@ggpoker.com" ja napsauta "Create filter" (Luo suodatin). Merkitse ruutu kohtaan "Älä koskaan lähetä sitä roskapostiin" ja napsauta "Luo suodatin".
Näkymät: Mene kohtaan Asetukset > Näytä kaikki Outlookin asetukset > Roskapostit > Turvalliset lähettäjät ja verkkotunnukset. Kirjoita "@ggpoker.com" "Lisää lähettäjä tai verkkotunnus" -kenttään ja napsauta "+"-painiketta. Lisää verkkotunnus turvallisten lähettäjien luetteloon napsauttamalla "Tallenna".
Tarkista roskapostikansiosi säännöllisesti.
Vaikka olisitkin ottanut @ggpoker.comin valkoiselle listalle, jotkut sähköpostit saattavat silti olla roskapostikansiossa. Siksi roskapostikansiosi säännöllinen tarkistaminen on tärkeää, jotta et menetä tärkeitä sähköposteja. Jos löydät @ggpoker.com-sähköpostin roskapostikansiosta, merkitse se "Ei roskapostia" -kenttään tai siirrä se saapuneisiin postilaatikkoosi. Näin sähköpostipalveluntarjoajasi oppii, että @ggpoker.comin sähköpostit eivät ole roskapostia ja että ne pitäisi jatkossa toimittaa postilaatikkoosi.
Ota yhteyttä tukeen
Jos olet yrittänyt lisätä @ggpoker.com-sivuston valkoiseen listaan ja tarkistaa roskapostikansiosi säännöllisesti, mutta et silti saa 2FA-sähköposteja, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Tukitiimi voi auttaa sinua vianmäärityksessä ja varmistaa, että @ggpoker.com:n sähköpostit saapuvat postilaatikkoosi.Löydät tapoja ottaa yhteyttä paikalliseen tukitiimiisi alla olevasta artikkelista.