Poker Client - Pöytächat - Puheviesti - FAQ & yhteenveto

Mikä on ääniviesti?

Pelaajat voivat jättää lyhyitä ääniviestejä pöytäviestikeskustelussa, jotta he voivat ilmaista tunteitaan muille pelaajille, aivan kuten live-pokerissa. Haluatko onnitella jotakuta hyvästä pelistä? Kertoa, mitä mieltä olet heidän avataristaan? Näytä innostuksesi, kun olet voittanut suuren potin.

Miten jätän ääniviestin?

Napsauta mikrofonipainiketta pöydän chat-ruudussa, sinun on määritettävä mikrofonisi ensin kohdassa asetukset > laite.

Onko ääniviesteissä samat keskustelusäännöt kuin kirjoitetuissa muistiinpanoissa?

Pöytäviestikäytäntöä sovelletaan ääniviesteihin samalla tavalla kuin tekstipohjaiseen keskusteluun. Pelaajilta, jotka rikkovat tätä käytäntöä käyttämällä loukkaavaa tai syrjivää kieltä, puhumalla pelattavista käsistä tai muulla tavoin rikkovat GGPokerin pöytäviestipuhelujen käytäntöä, voidaan peruuttaa mahdollisuus keskustella jonkin aikaa tai pysyvästi.

Toistuvatko ääniviestit automaattisesti vai pitääkö minun klikata niitä?

Ääniviestit toistuvat automaattisesti samalla tavalla kuin Snapcam-videot toistuvat koko pöydälle. Jos siis jätät ääniviestin, sen kuulevat kaikki, jotka eivät ole kypärätilassa.

Voinko estää ääniviestit?

Kypärätilan soveltaminen estää kaikki chat-toiminnot, myös ääniviestit. Niitä ei kuitenkaan voi estää yksitellen.

Pitääkö ääniviestien olla englanniksi?

Koska GGPoker on maailman suurin pokerihuone, toivotamme pelaajat tervetulleiksi kaikkialta maailmasta, joten meillä ei ole mitään rajoituksia sille, mitä kieltä käytetään pöytäjuttelussamme.

Voinko kääntää äänimuistiinpanoja asiakkaassa?

Tällä hetkellä ei ole olemassa asiakastoimintoa ääniviestien kääntämiseksi, mutta tämä on asia, jota harkitaan kehitettäväksi.

Miten voin ilmoittaa ääniviestistä, joka rikkoo GGPokerin pöytächat-käytäntöä?

Tämä voidaan tehdä samalla tavalla kuin perinteinen pöytäjuttelu raportoidaan. Vie hiiresi sen keskustelukohdan päälle, josta haluat tehdä ilmoituksen, ja lippukuvake ilmestyy näkyviin; tätä napsauttamalla lähetät raportin turvallisuustiimillemme tarkistusta varten.

Yritän jättää ääniviestin, mutta se on äänetön, mikä on vialla?

Varmista, että mikrofonisi toimii ja on määritetty oikein. Tämä voidaan tarkistaa menemällä Asetukset > Laite ja seuraamalla Mikrofoni-kehotteita.