Poker Client - Verkkosivuston kirjautumisen poistaminen

28. huhtikuuta 2023 alkaen tilillesi ei ole enää mahdollista päästä tai pelata pelejä GGPokerin verkkosivuston kautta.

Kaikkien GGPoker-pelien ja -tilien on oltava käytettävissä GGPokerin virallisten Windows-, Mac-, Android- ja iOS-asiakkaiden kautta.

Jos tarvitset linkin ladata GGPoker ohjelmisto ota yhteyttä paikalliseen tukitiimiin alla olevasta linkistä.