Vianmääritys - Selaimen välimuistin tyhjentäminen Macissa

Safari

Avaa Safari, napsauta "Safari" valikkorivillä ja valitse "Asetukset". Siirry "Tietosuoja"-välilehdelle, napsauta "Verkkosivuston tietojen hallinta" ja napsauta sitten "Poista kaikki".

Google Chrome

Avaa Chrome, napsauta "Chrome" valikkorivillä, valitse "Tyhjennä selaustiedot", valitse haluamasi aikaväli ja tarkista "Välimuistissa olevat kuvat ja tiedostot" -vaihtoehto. Napsauta "Tyhjennä tiedot".

Mozilla Firefox

Avaa Firefox, napsauta "Firefox" valikkorivillä, valitse "Asetukset", siirry "Tietosuoja ja turvallisuus" -välilehdelle ja "Evästeet ja sivuston tiedot" -osioon.