Poker Client - Mukautettu pöytäasetelma - Kuinka monta pöytää voin näyttää näytöllä?

Tämä riippuu laitteesi resoluutiosta. Mitä enemmän pikseleitä laitteessa on, sitä enemmän taulukoita voidaan näyttää ilman päällekkäisyyksiä.

Jos haluat testata, kuinka monta taulukkoa laitteesi pystyy näyttämään tällä tavalla, suosittelemme avaamaan taulukoiden enimmäismäärän (20) ja käyttämään "laatta taulukko" -toimintoa. Tämä näyttää maksimimäärän, jonka näyttösi voi näyttää ilman päällekkäisyyksiä.