Poker Client - Mukautettu taulukkoasettelu - Mitä tapahtuu mukautetuille taulukkoasetteluilleni, jos näytön resoluutio muuttuu?

Mukautetut taulukkoasetelmat tallennetaan paikallisesti laitteeseen. Jos vaihdat näyttöä, saatat joutua palauttamaan mukautetut asettelut, jotta ne toimisivat optimaalisesti uuden näytön kanssa. Tämä on nopea ja helppo tehdä.

Voit asettaa taulukot haluamaasi asentoon ja tallentaa asettelun uudelle näytölle Custom Table Layout -prosessin avulla.