WSOP Summer Circuit 2023 - FAQ ja yhteenveto

Mikä on WSOP Summer Circuit 2023?

GGPoker ylpeänä esittelee WSOP Summer Circuit. Tämän vuoden toinen WSOP-sarja GGPokerilla. Sarjan kärjessä on 18 rengasturnausta, joista jokaisessa turnauksessa voittaja saa WSOP Gold Ringin ja suurimman osan kyseisen turnauksen palkintorahoista.

Milloin WSOP Summer Circuit 2023 alkaa?

Ensimmäinen WSOP Ringin jakava tapahtuma pelataan sunnuntaina 2. heinäkuuta.

Milloin WSOP Summer Circuit 2023 päättyy?

Viimeinen päivä on 31. heinäkuuta, kun WSOP Summer Circuit MAIN EVENT 2. päivä pelataan.

Kuinka paljon takuuvarmoja palkintorahoja voitetaan WSOP Summer Circuit 2023 -tapahtumassa?

WSOP Summer Circuit -sarjassa jaetaan 100 000 000 dollaria turnaustakuita.

Jos voitan WSOP Summer Circuit 2023 -tapahtuman, saanko erikoispalkinnon palkintopotin lisäksi?

• WSOP Summer Circuit -sarjan 18 eksklusiivisen tapahtuman voittajat voittavat himoitun WSOP Circuit Ringin.
  • Kutsu WSOP Tournament Of Champions 1 miljoonan dollarin freerolliin
  • 1500 dollaria sisäänpääsy Millionaire Maker GGPokerin WSOP Online Rannekoru tapahtuma
  • Platinum Lounge -pääsy WSOP:hen Las Vegasissa vuonna 2024
  • Erityinen GGPoker Ring Badge -palkinto

Missä tapahtumissa jaetaan erityispalkintoja?

Erikoispalkinnot jaetaan 18 numeroidussa Ring-tapahtumassa. Niitä ei jaeta sivutapahtumissa.

Jos voitan WSOP Summer Circuit 2023 -tapahtuman, saanko WSOP-rannekkeen?

Ei, tämä Circuit-sarja myöntää WSOP-sormuksia, WSOP Main -tapahtumat, sekä livenä että verkossa, myöntävät rannekkeita.

Missä tapahtumissa voin voittaa WSOP Summer Circuit 2023 Ringin?

Koko sarjan aikana järjestetään 18 numeroitua tapahtumaa, joista jokaisen numeroidun tapahtuman voittaja voittaa WSOP Circuit Ring -renkaan.

Olen voittanut WSOP Summer Circuit 2023 Event -turnauksen - miten lunastan WSOP Summer Circuit -sormukseni?

Ensinnäkin - onnittelut - Tapahtumatiimimme ottaa sinuun yhteyttä rekisteröidyn sähköpostiosoitteesi kautta. Odota enintään 7 päivää, että he ottavat sinuun yhteyttä. Turvallinen kuriiri järjestää sitten palkintosi toimituksen valitsemaasi osoitteeseen.

Mistä löydän luettelon WSOP Summer Circuit 2023 Ring -tapahtumista?

Täydellinen luettelo tapahtumista on saatavilla GGPoker-sovelluksessa. Voit suodattaa vain Ring-tapahtumia, Ring- ja sivutapahtumia, Ring-tapahtumia ja satelliitteja.

Mistä löydän luettelon kaikista WSOP Summer Circuit 2023 -sivutapahtumista?

Täydellinen luettelo tapahtumista on saatavilla GGPoker-sovelluksessa. Voit suodattaa vain Ring-tapahtumia, Ring- ja sivutapahtumia, Ring-tapahtumia ja satelliitteja.

Mitkä ovat kohokohdat?

Jokainen WSOP Circuit -tapahtuma on erityinen, mutta olemme korostaneet joitakin keskeisiä tapahtumia alla:

• #2: $54 Secret Bounty NLH - $54 sisäänosto, $1M GTD, $100k Top Bounty sunnuntaina 2. heinäkuuta klo 18:00 UTC.
  • #6: $210 Mystery Bounty - $210 sisäänosto. $1M GTD, finaalipäivä maanantaina 10. heinäkuuta klo 18:00 UTC.
  • #10 $50 Global MILLION$ Mini Main Event - $50 sisäänosto, $1M GTD sunnuntaina 16. heinäkuuta klo 20:30 UTC
  • #13 $1,050 GGMasters NLH Circuit Championship - $1,050 sisäänosto, Freezeout, $1M GTD sunnuntaina 23. heinäkuuta klo 17:00 UTC
  • #14: 10,300 dollaria GGMillion$ High Rollers NLH - 10,300 dollarin sisäänosto, 5 miljoonan dollarin GTD, monipäiväinen, finaalipäivä maanantaina 24. heinäkuuta klo 20:00 UTC
  • #18: $525 WSOP Summer Circuit - PÄÄTAPAHTUMA - $525 sisäänosto, $5M GTD, monipäiväinen, finaalipäivä maanantaina 31. heinäkuuta klo 18:00 UTC

Jos pääsen finaalipöytään WSOP Summer Circuit 2023 -tapahtumassa, näytetäänkö oikea nimeni?

Ei, tämä ei koske WSOP Circuit -tapahtumia.

Jos voitan paikan satelliittikilpailussa, voinko peruuttaa rekisteröitymiseni tai vaihtaa toiseen tapahtumaan?

Ei - Kaikki myönnetyt paikat on pakko pelata, tämä selitetään satelliitin aulassa, ja pelaajan vastuulla on varmistaa, että hän voi pelata kohdetapahtumassa, johon hän on oikeutettu, sillä pelaajat eivät voi peruuttaa rekisteröintiä tai vaihtaa kohdetapahtumaa.

Jos voitan paikan kohdetapahtumaan, johon olen jo rekisteröitynyt, mitä tapahtuu?

Jos et voi käyttää paikkaa, koska olet jo rekisteröitynyt tai olet käyttänyt kaikki saatavilla olevat osallistumiset kohdetapahtumaan, saat T-dollareita paikan arvosta, turnausmaksu vähennetään tästä summasta useita satelliitteja koskevien voittojen käytäntömme mukaisesti.

Mitä tapahtuu, jos myöhäinen ilmoittautuminen kohdetapahtumaan on päättynyt ja voitan paikan satelliitissa?

Tässä on kaksi mahdollista skenaariota, jos myöhemmin on samanlainen kohdetapahtuma, voit rekisteröityä siihen tapahtumaan. Jos toteuttamiskelpoisia kohdetapahtumia ei ole, saat T$ paikan kokonaisarvosta ilman vähennyksiä.

Mikä on käytäntö, jonka mukaan pelaajat voivat voittaa useita lippuja WSOP Summer Circuit 2023 -tapahtumiin?

Liput voidaan vaihtaa T$:ksi sarjan päättymisen jälkeisinä päivinä, kunhan ne on voitettu maksullisessa pelissä (satelliiteissa), lukuun ottamatta yksityisiä/liittolaisturnauksia tai freerolleja. Lippuja, jotka on saatu kampanjoista, kuten leaderboardeista tai lahjapaketeista, sosiaalisen median kilpailuista tai minkälaisista lahjalipuista, ei voi vaihtaa, ja ne on käytettävä aiottuun tapahtumaan, tai ne vanhentuvat ilman arvoa.

Minulla on useita WSOP Summer Circuit 2023 -satelliitti- ja tapahtumalippuja, joiden arvot vaihtelevat. Voinko yhdistää ne ilmoittautuakseni korkeamman sisäänoston tapahtumaan?

Ei, tämä ei ole tällä hetkellä mahdollista.

Minulla on WSOP Summer Circuit 2023 -liput; milloin ne vanhenevat?

Voit tarkistaa tililläsi olevien lippujen voimassaolon päättymispäivän kirjautumalla GGPoker-sovellukseen ja katsomalla lippusi Oma sivu > Oma lompakko -ikkunassa. Kunkin lipun viimeinen voimassaolopäivä näkyy selvästi. Huomaa, että liput voivat olla tiettyyn kohdetapahtumaan ennen päättymispäivää; päättymätön lippu ei takaa pääsyä tapahtumaan. Myöskään vanhentumattomia lippuja, joiden tapahtumat on jo pidetty, ei voi vaihtaa käteiseksi tai T$:ksi, ellei se ole osa yleistä vaihtokäytäntöämme.

WSOP Summer Circuit 2023 -lippujeni mukaan ne ovat "lunastamattomia" - Mitä se tarkoittaa?

Kun liput on merkitty "lunastamattomiksi", niitä voi käyttää vain kyseiseen tapahtumaan eikä niitä voi vaihtaa T$:ksi. Jos lippu on merkitty "lunastettavaksi", se voidaan vaihtaa tiettyyn T$-määrään.

Haluan myydä osan toiminnastani WSOP Summer Circuit 2023 -tapahtumaa varten - onko tämä mahdollista?

Kyllä, pelaajat voivat myydä jopa 90 % toiminnastaan yhden päivän tapahtumissa. Vaiheittaisissa (monipäiväisissä) tapahtumissa toiminta voidaan myydä toisena päivänä (päätöspäivänä).

WSOP Summer Circuit 2023 Ehdot ja edellytykset

1. Pelaajien on oltava 18, 19 tai 21 vuotta täyttäneitä osallistuakseen tähän turnaukseen, riippuen lainkäyttöalueesta.
  2. Huomaa, että palkintopotit ja takuut voivat muuttua ja jotkut tällä verkkosivustolla luetellut summat eivät välttämättä ole ajan tasalla; Tarkista GGPoker-sovelluksen turnausaulassa luetellut takuusummat saadaksesi ajantasaiset tiedot palkintopotista.
  3. GGPoker pidättää oikeuden muuttaa tai keskeyttää tämän turnauksen milloin tahansa.
  4. Jos pelaajia epäillään vilpillisestä toiminnasta, GGPokerilla on oikeus tutkia ja poistaa pelaajat, kun ne on vahvistettu.
  5. Tämän turnauksen ehtoja koskevat sivuston ehdot, jotka löytyvät täältä.

GGPoker standardi säännöt sovelletaan. Pelaa vastuullisesti. www.begambleaware.org