WSOP Summer Circuit 2023 - Olen voittanut WSOP Summer Circuit 2023 -tapahtumaturnauksen - miten lunastan WSOP Summer Circuit -sormukseni?

Ensinnäkin - onnittelut - Tapahtumatiimimme ottaa sinuun yhteyttä rekisteröidyn sähköpostiosoitteesi kautta. Odota enintään 7 päivää, että he ottavat sinuun yhteyttä. Turvallinen kuriiri järjestää sitten palkintosi toimituksen valitsemaasi osoitteeseen.