WSOP Summer Circuit 2023 - Minulla on WSOP Summer Circuit 2023 -liput; milloin ne vanhenevat?

Voit tarkistaa tililläsi olevien lippujen voimassaolon päättymispäivän kirjautumalla GGPoker-sovellukseen ja katsomalla lippusi Oma sivu > Oma lompakko -ikkunassa. Kunkin lipun viimeinen voimassaolopäivä näkyy selvästi. Huomaa, että liput voivat olla tiettyyn kohdetapahtumaan ennen päättymispäivää; päättymätön lippu ei takaa pääsyä tapahtumaan. Myöskään vanhentumattomia lippuja, joiden tapahtumat on jo pidetty, ei voi vaihtaa käteiseksi tai T$:ksi, ellei se ole osa yleistä vaihtokäytäntöämme.