WSOP Summer Circuit 2023 - Säännöt ja ehdot

1. Pelaajien on oltava 18, 19 tai 21 vuotta täyttäneitä osallistuakseen tähän turnaukseen, riippuen lainkäyttöalueesta.
  2. Huomaa, että palkintopotit ja takuut voivat muuttua ja jotkut tällä verkkosivustolla luetellut summat eivät välttämättä ole ajan tasalla; Tarkista GGPoker-sovelluksen turnausaulassa luetellut takuusummat saadaksesi ajantasaiset tiedot palkintopotista.
  3. GGPoker pidättää oikeuden muuttaa tai keskeyttää tämän turnauksen milloin tahansa.
  4. Jos pelaajia epäillään vilpillisestä toiminnasta, GGPokerilla on oikeus tutkia ja poistaa pelaajat, kun ne on vahvistettu.
  5. Tämän turnauksen ehtoja koskevat sivuston ehdot, jotka löytyvät täältä.

GGPokerin vakiosääntöjä sovelletaan. Pelaa vastuullisesti. www.begambleaware.org