Rush & Cash - Auto Fold - FAQ & yhteenveto

Mikä on Auto Fold Rush & Cashissa?

Rush & Cash Hold'emissa voit valita taskukortit, joita et halua pelata, ja nämä kädet suljetaan automaattisesti.

Miten voin asettaa automaattisen taiton Rush & Cash -ohjelmassa?

Voit asettaa Auto Fold -kädet mistä tahansa aktiivisesta Rush & Cash Hold'em -pöydästä napsauttamalla Auto Fold -painiketta.

Koskeeko Auto Fold Rush & Cash Omahaa?

Ei, tämä ominaisuus on käytettävissä vain Rush & Cash Hold'emissa.

Milloin Auto Fold ei ole käytössä Rush & Cash Hold'emissa?

Automaattista luovutusta ei käytetä käsissä, joissa pottiin lisätään käteispotteja, riippumatta asetuksistasi.

Minulla on tietty käsi, joka on asetettu Auto Fold -asetukselle, mutta minut on pakotettu pelaamaan käsi, miksi näin on?

Jos kyseessä on Cash Drop -potti, jossa varat lisätään pottiin eikä suoraan saldoosi, automaattista luovutuspeliä ei käytetä asetuksista riippumatta.

Mitä tapahtuu, jos pelaan useissa Rush & Cash Hold'em -pöydissä ja teen muutoksia Auto Fold -asetuksiini?

Kun pelaat useissa pöydissä, pelaajan viimeisin käyttämä kokoonpano tulee voimaan kaikissa pöydissä.

Onko Rush & Cash Hold'emissa pakko asettaa automaattinen luovutusalue?

Ei, tämä on vapaaehtoista. Jos et halua asettaa aluetta tai haluat muuttaa olemassa olevaa aluetta, siirrä liukusäädin alaspäin 0 %:iin.

Voinko asettaa käteni automaattiseen luovutusasetukseen Under the Gun (UTG) -tilassa?

Auto Fold -kädet taitetaan UTG:stä.

Voinko asettaa käteni automaattiseen luovuttamiseen varhaisesta positiosta (EP)?

Auto Fold -kädet taitetaan EP:stä.

Voinko asettaa käteni automaattiseen taittoon Cut Offista (CO)?

Auto Fold -kädet taitetaan CO:lta.

Voinko asettaa käteni automaattiseen taittamiseen painikkeelta/jakajalta (BU/D)?

Auto Fold -kädet voidaan asettaa taittamaan painikkeesta. Voit asettaa asetukset pöydissä.

Voinko asettaa käteni automaattiseen luovuttamiseen pienestä blindista (SB)?

Auto Fold -kädet voidaan asettaa luovuttamaan pienestä blindista. Voit asettaa asetukset pöydissä.

Voinko asettaa käteni automaattiseen luovuttamiseen isosta blindistä (BB)?

Auto Fold -kädet voidaan asettaa luovuttamaan Big Blindistä. Voit asettaa asetukset pöydissä.

Onko Auto Fold käytettävissä mobiililaitteissa?

Kyllä on - pyyhkäise taulukkoa ylöspäin paljastaaksesi asetuksen (ympyröity alla).