Turnaukset - Turnausten finaalipöydän ominaisuuksien ymmärtäminen

Finaalipöytään pääseminen usean pöydän turnauksessa on sinänsä suuri saavutus, ja pelaajat haluavat usein nauttia tästä loistavasta hetkestä. Parantaaksemme kokemustasi finaalipöydässä olemme lisänneet seuraavat ominaisuudet.

Jokaisen finaalipöydän alussa käytetään 5 minuutin taukoaikaa. Finaalipöydän säännöt näytetään tämän tauon aikana.

Pelaajat voivat nyt hallita toiminta-aikaansa viisaammin shakkikellon avulla. Toisin kuin perusajanhallinta, pelaajille annetaan tietty aika, jonka he voivat käyttää pelinsä loppuun pöydässä.

Lisäksi kaikille pelaajille annetaan mahdollisuus vaihtaa paikkaa finaalipöydän alussa. Tämä tuo tilanteeseen lisäkäänteen ja tekee asioista mielenkiintoisempia.

Odotetun Make a Deal -ominaisuutemme avulla pelaajat voivat taata osuutensa voitosta jakamalla jäljellä olevan palkinnon sen sijaan, että pelaisivat turnauspelin loppuun asti.

Nämä uudet ominaisuudet määräävät dynaamisen pelitahdin ja tuovat lisää jännitystä turnauskokemukseesi

Ymmärtäminen, milloin finaalipöydän ominaisuudet aktivoituvat

• Sinun on oltava ITM-vaiheessa ja päästävä finaalipöytään
  •  Tämä ei koske freeroll-, satelliitti- ja T$ Builder -turnauksia* Huomautus: Uudelleenosallistumista pidetään uutena osallistujana, mutta lisäostot/lisäostot ovat vapautettuja.

Tietoja istuimen vaihtamisesta

Ennen finaalipöydän alkua pelaajat voivat valita, millä paikoilla he haluavat istua

• Pelaaja valitsee paikan ja vaihtaa paikkaa automaattisesti kyseisen pelaajan kanssa
  • Jokaiselle pelaajalle annetaan 30 sekuntia aikaa valita paikka
  • Paikan, jonka edellinen pelaaja on valinnut, voivat valita ne, jotka valitsevat myöhemmin

Paikanvalintajärjestys alkaa pelaajan pelimerkkien määrän perusteella

• Istuinten valinta alkaa pienimmästä suurimpaan sirupinoon
  • Sirun johtaja on viimeinen, joka vaihtaa paikkaa
  • Kun pelimerkkien määrä on sama, pelaaja, joka oli rekisteröitynyt turnaukseen ensin, valitsee viimeisen

Sopimusten tekemisen ymmärtäminen

• Kaikkien pelaajien on ensin suostuttava tekemään sopimus
  • Sitten peli pysähtyy hetkellisesti näyttämään palkintosumman, joka jaetaan kunkin pelaajan hallussa olevien merkkipinojen mukaisesti
  • Sopimus suoritetaan vasta, kun kaikki pelaajat hyväksyvät tämän palkintojen jakamisen
  • Palkintojenjaon määrittämiseen käytetty menetelmä on Independent Chip Model (ICM)
  • ICM: n avulla voitto lasketaan tarkasti sirupinon mukaan, mikä varmistaa palkinnon oikeudenmukaisen jakautumisen

Ymmärtäminen "suostua sopimusten tekemiseen"

• Finaalipöydän oikeassa yläkulmassa on Deal-painike (PC: Deal Making -painike). Napsauta sitä tuodaksesi esiin sopimusponnahdusikkunan.
  • Voit sopia sopimusten tekemisestä täältä.
  • Jos haluat peruuttaa tilauksen, klikkaa painiketta uudelleen ja valitse "Peruuta tarjousvaraus".

Kun kaikki pelaajat suostuvat sopimusten tekemiseen,

• Kaikkien pelaajien on hyväksyttävä sopimus, jotta se voidaan viimeistellä, minkä jälkeen palkintopotti hyvitetään
  • Normaali pelaaminen jatkaa lopullisen sijoituksen määrittämistä turnauksen tulostaulukohtia (TLP) varten

ICM: n ymmärtäminen (itsenäinen sirumalli)

ICM on lyhenne sanoista Independent Chip Model, ja se on jakelumenetelmä, joka perustuu pelaajien nykyiseen pelimerkkimäärään riippumatta ulkoisista tekijöistä, kuten pokeritaidoista, blindeista, kuplista jne.

Ymmärtäminen, miten ICM eroaa Chip Chop -menetelmästä

• On tilanteita, joissa sirun johtaja saa enemmän kuin ensimmäisen sijan palkintosumman, kun Chip Chop -menetelmää käytetään. Näissä tapauksissa myös muut pelaajat saavat pienempiä palkintosummia kuin odotettu palkintovoitto. Siksi voi syntyä monia tapauksia, joissa pelaajat eivät suostu sopimusten tekemiseen.
  • Toisin kuin Chip Chop -menetelmä, ICM-menetelmä ottaa enemmän tekijöitä huomioon ja varmistaa palkinnon oikeudenmukaisemman jakautumisen.

Maksun laskennan ymmärtäminen ICM:n kautta

• Pelimerkkien määrää ei pidetä oikeana rahana ennen turnauksen päättymistä.
  • Oletetaan esimerkin vuoksi, että ensimmäisen ja toisen sijan palkintosumma on 100 ja 50, mutta pelimerkkien tila on 1 000 ja 1. Tässä tilanteessa, vaikka pelaajalla voi olla 1 000 kertaa enemmän pelimerkkejä, pelaaja saa vain kaksi kertaa suuremman palkintosumman. Siksi palkinnon jakaminen pelkästään pelimerkkimäärän perusteella on kohtuutonta.
  • Käyttämällä yllä olevassa esimerkissä ICM: ää palkinto jaetaan klo 99.95 ja 50.05.
  • Kun käytät ICM:ää palkintovoiton laskemiseen, on olemassa tietty määrä pelimerkkejä, jotka perustuvat N-pelaajiin, ja kun pelaajat menevät satunnaisesti all-in-voittoprosenttiin (jokainen all-in-voittoprosentti on 50:50), kunkin pelaajan todennäköisyys sijoittua 1. sijalta N. sijalle on määritetty ev:n keksimiseksi.
  • ICM EV$ = TodennäköisyysFinish1st * FirstPrize$ + ProbabilityFinish2nd * SecondPrize$ + ... + ProbabilityFinishNth * NthPrize$

Shakkikellon ymmärtäminen

Shakkikello on tietty aika, joka annetaan jokaiselle pelaajalle

Shakkikellon toiminnan ymmärtäminen

• Se alkaa laskea pelaajan vuoron aikana
  • Kun pelikello vanhenee, pelaaja saa vain 5 sekuntia per vuoro päättää
  • Shakkikello asetetaan kiinteällä ajalla + Players Timebank. Sen antaa myös turnauksen M + Pelaajien aikapankin keskimääräinen arvo.